Events


EVENTKALENDER


Følg med her hvad der sker i Huset Blom i løbet af året.

Se alle vores nye spændende arrangementer i Huset Blom. Meld jer til på info@huset-blom.dk

KOMMENDE

EVENTS I HUSET BLOM


Fredag d. 20. november 2020 kl. 17.30

Portvinsaften


Menu


Stegt pighvar m. smørristede hasselnødder & druer
-Hvid Fonseca

 

Foie gras terrine m. hjemmebagte brunkager
- 10 års. Fonseca

 

Skotsk æg m. vildt & svampe
- 1999 Panascal vintage

 

Kalvekæbe m. variation af selleri
- 6 liters 2016 vintage Fonseca

 

Garteau marcel
- 1985 vintage Fonseca

 

Kr. 895,-


Vi gentager succesen med en hyggelige aften med portvin, denne gang koncentrer vi os om huset Fonseca og hvad de har at byde på. Alt kommer til at foregå efter de strengeste Corona regler

Du kan maks. booke til 10 personer i et selskab

Du kommer til at sidde en meter fra andre

Der er håndsprit ved indgang og på bordene. Du bærer mundbind indtil du sidder ned.

Vi har m2 til 50 personer, så du kan rolig booke og få en hyggelig aften med mad og portvin.

Book bord på info@huset-blom.dk






Juletapas ud af huset fra d. 9.11 - 19.12.20


Hold julefrosten hjemme, vi har maden… 

 

Blom Sild

 

Røget fiskesalat

 

Grønkålssalat m. kålpølser (som hotdog)

 

Andebryst a la orange m. rødkålssalat

 

Griserilette m. grov sennep

 

Gammelknas m. kirsebær jam

 

Lunt er Bloms æbleflæsk

 

Rugrød og smør                                         kr. 198,-

 

Tilkøb

Ris a la mande med kirsebær                kr. 25,-

 

Kan bestilles mandag til og med lørdag

Bestilles senest 4 dage før

Leveres i tapas bakker(engangsservice)

Afhentes mandag til lørdag mellem kl. 15 – 18

Betales ved bestilling via mobil pay 611667

 

Bestil på mail info@huset-blom.dk

Vin glas m. saftybox
Blom nat
__kronhjort_571
and
Hermitage

Vildtaften d. 19. december 2020
kl. 18.00

Velkomst & amuse
Le Moulin Blanquette, AOP, Domaine J. Laurens, Limoux

 

Vildtconsommé m. fasan souffléboller & julienne af grønt
Viognier Invictus, Cave Julien Cecillon

 

Vou la vent m. ragout af hare & svampe
2018 Chãteau la Sauvageonne Rouge, Gerard betrand

 

Krondyr m. sauce gastrik, kartoffel tournedos m. marv, saltbagt selleri m. brunet smør & tyttebær
2018Chateauneuf du Pape Deux ex Machina, Clos Saint Jean
2016 Hermitage Rouge, Domaine des Tourettes, Maison Delas Freres

 

Vores æbleflæsk m. Ømands bacon & vanille is
Drouin Cider, Christian Drouin

 

Kr. 895,-


Bestil bord på info@huset-blom.dk




Der kommer menu og vine snart, men sæt allerede kryds i kalenderen nu....



ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag : 11.00 - 23.00

(Køkkenet lukker kl 21.00)

Lørdag kl. 17 - 24

Søndag (Åbent efter aftale)

Specielle åbningtider ved ferie perioder og helligdage