Restaurant

Dansk Oksefilet

Bestil vores oksefilet som en enkelt ret


Danske oksefilet fra Kildegaarden.......

Gitte og Erik Skovsgaards grundholdning er: ”Man kan smage på kødet, hvordan dyrene har haft det under opvæksten”, og det er også tanken bag kvalitetsvaremærket Kildegaarden – Dansk Kødkvæg!


200 g. oksefilet med potatas bravas,
bearnaise sauce & salat                


Kr. 198,- pr. person


Med mulighed for at bestille retter fra set menu.

Serveres til hele bordet. 

Portvinsaften

Torsdag d. 2. juli kl. 18.00
bord bestilling nødvendig.. først til mølle


Velkomst & amuse
kyllingemousse og Portvinsgele
Fine White port & tonic

Sortefods gris bellotta, oliven, mandler & hj. lavet croutons
2013 LBV Churchill port Magnum

Confiteret andekråser, feldsalat og brændte mandler, syltede løg
10 og 20 års Tawny Grahams Rehoboam

Kalverilette ristede svampe i fløde
2015 Fonseca Crusted port

Secreto sliders aioli, tørrede tomater og frissé salat, skysauce
2008 Quinta do Panascal Single Quita Vintage 

Grillet bøf m. bløde løg
1957 Burmester Colheita

Ost Rødkit m. syltede nødder & knækbrød
20 års tawny port, Churchill

Chokolade dessert & Creme brulée
30 års tawny port, Churchill

 

Kr. 998,-


Bordbestiling på info@huset-blom.dk

Vinkælder



Det er muligt at booke vores vinkælder 


til privat dining


4 - 8 personer


Mail for mere info


info@huset-blom.dk


Frokost smørrebrød

Nu kan I bestille smørrebrød til frokost fra Huset Blom ud af huset




Allergi


I Huset Blom vil vi meget gerne tage hensyn til diverse allergier. Vi vil derfor gerne have besked om din allergi senest dagen før dit besøg hos os. Som udgangspunkt kan der ikke ændres i set-menuen, men vi tager gerne hensyn til din specifikke allergi. Ved større ændringer i set-menuen skal du beregne en mindre merpris.


Har du allergi, kan du altid henvende dig til vores restaurantpersonale, som vil oplyse om ingredienserne i vores mad.


Kontakt os

Vegetar


I Huset Blom vil vi meget gerne tage hensyn til diverse allergier. Vi vil derfor gerne have besked om din allergi senest dagen før dit besøg hos os. Som udgangspunkt kan der ikke ændres i

set-menuen, men vi tager gerne hensyn til din specifikke allergi.

Ved større ændringer i set-menuen skal du beregne en mindre merpris.


Er du vegetar, kan du altid henvende dig til vores restaurantpersonale, som vil oplyse om ingredienserne i vores mad.


Kontakt os

Set & Vin-menu d. 6.7 - 18.8

 om alt går vel åbner vi på mandag.....

Vores kokke til bereder gerne set menuen til jer vegetar style, meld blot din ankomst et par dage før,

så er det ikke noget problem.

Set menu

 



Laks – asparges - knas




Kylling -agurk - rabarber



Gris – kartoffel – tomat



Chokolade – bær - is


 

 

 

Kr. 350,- pr. person


Vin menu 




Dagens vin menu



 


Kr. 350,- pr. person


 


 


 


 











Smørrebrød              kr. 45,- pr. stk. ( KUN SOM TAKE AWAY)



Æg – Rejer - Citron
( kogt æg med masser af kutterrejer, citronmayo og grønt)

 

Røget laks – urter - æg
(røget laks med urte mayo og æg)

 

 

Roastbeef - bearnaise creme – røgede kartofler
(dansk oksefilet med estragon mayo og røgede kartofler)

 

 

Røget Svinemørbrad – sennep - flæsk
(Røget svinemørbrad med sennepsmayo og flæskeknas)

 

Uspecificeret smørrebrød

(spørg efter dagens smørrebrød)

 

 

Osteanretning

4 slags oste med tilbehør                                             kr. 85,-





Vores hjemmebrygget øl kan du kun købe her i Huset Blom

http://beerticker.dk/nye-danske-oel-2017

                              

Set & Vin-menu d. 19.8 - 1.9

Nyd vores set-menu og vinmenu til kr. 700,-

 

Vores kokke til bereder gerne set menuen til jer vegetar style, meld blot din ankomst et par dage før,

så er det ikke noget problem.


Set menu



Issing – blomkål - sprødt
  (Bagt issing m. syltede blomkål)

 

 

Okse – pickles - brød
(Gravad oksecyvette m. grønsagspickles & ristet broccolibrød)


Kalv – tomater - kartoffel
(Kalvespidsbryst rubbet, langtidsstegt m. sauce variation af tomater, bagte, syltede & marineret. Kartoffelsalat)



Røde bær – crème - sprødt

(mascapone cheesecake m. rødgrød)




 


 kr. 350,-


 


 


Hovedretten kan udskiftes med dansk oksefilet fra Kildegaarden 400 g. + kr. 300,- 2 – 3 personer


 


Ostebræt med 4 oste og tilbehør + kr. 85,-


Vin menu

 



Dagens vin menu


 

Vin menu Kr. 350,- pr. person

Smage vinmenu Kr. 185,- pr. person


 

Set & Vin-menu d. 2.9 - 15.9

 

Eller nyd vores set-menu og vinmenu til kr. 700,-

 

Vores kokke til bereder gerne set menuen til jer vegetar style, meld blot din ankomst et par dage før,

så er det ikke noget problem.'


Denne menu fra mandag til fredag kl. 17 - 23 i perioden

 

Set menu



 

Krabbe – rød grape - avokado
(krabbesalat m. brændt avokado, rød grape & kartoffelchips)

 

 

Kylling - røg – rød pesto
(Kylling ballotine m. tern af røget kylling, marineret perlebyg, rød pesto, sprød bacon/kyllngeskind)


Gris – blomkål – sød kartoffel

(Grill kølle m. cremet blomkål, grov mos af bagte sødkartofler & spidskommen)



Hindbær – hindbærgin - hindbærcreme

(Hindbærtrifli m. hindbærgele/gin, lagkagebund m. tonka, creme anglaise, friske hindbær og ristede mandelflager/knas)



 

 

 kr. 350,-

 

 

Hovedretten kan udskiftes med dansk oksefilet fra Kildegaarden 400 g. + kr. 300,- 2 – 3 personer

 

Ostebræt med 4 oste og tilbehør + kr. 85,-

 

Vinmenu
 





 

Vin menu Kr. 350,- pr. person

Smage vinmenu Kr. 185,- pr. person

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 17.00 - 23.00

(Køkkenet lukker kl 21.00)

Lørdag: lukket

Søndag (Åbent efter aftale)

Specielle åbningtider ved ferie perioder og helligdage