Restaurant

Langbordsaften
Den sidste tirsdag i måneden

Kl. 18 – 20, her sætter du dig til langbords sammen med andre, du måske ikke kender eller i et selskab du kender.


Vi stiller deleretter frem, rustikke, landligt, hverdagsretter med et tvist, serveret med fyldige salater og hjemmebagt brød.


Mad, øl, vin og vand ad libitum kr. 325,-


Det kræver forudbestilling for at deltage.


D. 27. september

D. 25. oktober

D. 29. november



Book på info@huset-blom.dk


Menu i oktober


En aften i Huset Blom
Nyd en aften, hvor vi har kreeret en spændende 4-retters menu, efter sæson, så mange lokale råvarer som muligt og kokkens fantasi. Vi skifter menu hver måned. Vin buffet varierer også så den harmonerer med menuen. En aften hvor vi har tænkt tankerne og vil hygge om jer.


Snacks & bobler

Kartoffel porre suppe m. kyllinge pandekage

 

Bagt torsk m. bacon crumble & grønkålssalat

Braiserede grisekæber m. selleri puré, pommes Henry & rødvinssky

Hjemmesyltede pære fra egen have m. chokoladesauce & vaniljeis


Kaffe & sødt

Fri vin buffet til maden


Tirsdag - torsdag Kr. 649,-

Fredag - lørdag kr. 749,-


3 hvide – 3 rødvin – 1 dessertvin

Alkoholfri vin samt øl og vand kan tilbydes som alternativ til vinbuffet


Sidste servering kl. 21.50

Tak for i aften senest kl. 22.00


Pris børn 10 år og yngre 50 % rabat

Allergi mm. Her skal vi gerne vide besked 3 dage før

Reservation nødvendigt på info@huset-blom.dk eller Dinnerbooking




DinnerDays


DinnerDays i Huset Blom fra lørdag d. 15.10 - d. 22.10


enkelte borde tilbage mandag d. 17.10


Vores menu i denne uge er


Forret
Kartoffel-porresuppe med kyllingepandekage


Hovedret
Braiserede grisekæber med selleripuré, Pommes Henry og rødvinssky


Dessert
Æblekage med dobbeltcreme og crumble


Pris 245 kr. pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)



En aften i Blom d. 28.9 - 25.10

Oktober


En aften i Huset Blom


Velkomst kl. 18.30


Bobler & snacks


___




Kartoffel porre suppe m. kylling pandekage


Bagt torsk m. bacon crumble & grønkålssalat


Braiserede grisekæber m. selleri puré, pommes Henry & rødvinssky


hjemmesyltede pære fra egen have m. chokolade sauce & vaniljeis





____



Kaffe & sødt


___



Vinbuffet



kl. 22.00 Tak for iaften


Tirsdag til torsdag kr. 649
Fredag - lørdag kr 749,-



BOOK BORD




Tirsdag til lørdag
Fri vin buffet til kl. 21.00 

Tak for i aften senest kl. 22.00

Pris børn 10 år og yngre 50 % rabat

Allergi mm. Her skal vi gerne vide besked 3 dage før

Alkoholfri vin samt øl og vand kan tilbydes som alternativ til vinbuffet

Reservation nødvendigt på info@huset-blom.dk eller Dinnerbooking









 


 


 











En aften i Blom d. 26.10 - 29.11

Onsdag d. 26. oktober – tirsdag d. 29. november


Kyllingepostej m. rødløgsmarmelade, sprødt kyllingeskind & brioche


Fersken reje suppe m. hvidløg & karry


Vores panchetta m. rosenkålsslaw m. tranebær & stegte kartofler


Skotsk julekage m. kirsebæris

 


En aften i Blom d. 30.11 - 21.12